Terrarium

Vi ska få en större lägenhet... Ett terrarium =D. Då får vi mycket mer burströ där vi kan gräva gångar. Ett större hus har vi redan fått eftersom vi nu har fått tillökning i familjen. Den lille är så snabb, som en raket, och han är en bra elev - lär sig att göra precis som vi... Nyfiken och glad är han, fast ibland får han ett litet tjuvnyp när han är för busig.

Vi tycker i alla fall att det är bra att han kommit, det livar upp i luckan. Vi börjar ju bli gamla och trötta ;). Den 17 december fyller Dumle 1 år, och jag fyller den 23 december. Vilket kalas vi ska ha =).

Lillen är bara 45 dagar gammal (ha, ingenting!). Knappt tonåring... Bild kommer på vårt fina terrarium snart.

Dumle har fettat på sig lite. När vi var på Midgårds vägde vi oss, jag vägde 82 gram och Dumle "bara" runt 70 gram (han hade svårt att sitta stilla på vågen). Nu har han börjat få lite kalaskula... efter kost av vetegroddar och hö, mums!

/Humle

Picasso har kommit till familjen

Han är så söööt. Lite kaxig kanske, så jag får säga till honom ibland, visa honom vem som bestämmer...


Midgårds Wilgot, född 2008-10-11. Men vi kallar honom Picasso.





Här är vi allihopa. Dumle nosar på Picasso.


Här är jag och lillen.

/Humle

Matte och husse var i Tallinn

och då blev jag lite dålig (igen). Mest för att jag hade svårt att äta ordentligt. Får ingen ordning på mina tänder. Vet inte hur de växer. De blev alldeles för långa... och då har jag svårt att gnaga. Min kompis Humle har inte detta problem.... Matte och husse serverar barnmat (alltså puré, och det har jag lärt mig att tycka om =D).

Här är en liten bild på stackars mig...



/Dumle

RSS 2.0